Over Ons

Alles over Eysbrand Tekenbureau B.V.

Over ons

Eysbrand Tekenbureau B.V. is in 2002 opgericht. Wij zijn een klein en flexibel tekenbureau gevestigd in Nieuw-Lekkerland. Wij zijn een onderneming met kennis en ervaring op het gebied van alle mogelijke aspecten binnen bouwprocessen bij verbouwingen; zoals dakkapellen, dakopbouwen, aanbouwen, garages, verbouwingen en nieuwbouw van woningen en bedrijfspanden. Wij vervaardigen onder meer schetsplantekeningen, bouwaanvraagtekeningen en werktekeningen.

Particuliere en zakelijke opdrachtgevers

Wij werken voor zowel particuliere als zakelijke opdrachtgevers; waaronder aannemers, architecten en toeleveranciers. Eysbrand Tekenbureau B.V. is actief in Nieuw-Lekkerland en de regio randstad. Onze professionele medewerkers werken snel en efficiënt, u bent altijd verzekerd van een betrouwbare eindresultaat voor een eerlijke prijs!

Professionele werkwijze

Onze professionele tekenaars gaan altijd op gestructureerde wijze te werk. Wij gaan eerst uitgebreid met u om de tafel zitten om de plannen voor uw huis of bedrijfspand te bespreken. Vervolgens krijgt u van ons een vrijblijvende offerte. Bij akkoord gaan wij eerst over op een schetsontwerp en na goedkeuring volgen de definitieve bouwtekeningen. U kunt ook bij ons terecht voor begeleiding bij de uitvoering van het bouwproject.

Moderne apparatuur

Bij ons tekenwerk maken wij gebruik van de meest geavanceerde apparatuur. Wij vervaardigen onze opdrachten met SketchUp, AutoCad en Revit. Al het tekenwerk wordt elektronisch aangeleverd.

De tekeningen zijn hierdoor uitstekend uitwisselbaar. Onze bouwkundig tekenaars beschikken bovendien over uitgebreide ervaring en en alle benodigde kwalificaties om de bouwtekeningen van uw projecten te verzorgen. Ook voor het inmeten van het te tekenen project kunt u bij ons terecht.

Hulp bij vergunningaanvraag

Wanneer u gaat verbouwen heeft u in veel gevallen een omgevingsvergunning nodig. Uw aanvraag wordt getoetst aan het bestemmingsplan van de gemeente. Verder is het van belang dat de verbouwing voldoet aan het Bouwbesluit. Hierin staan technische minimumeisen op het gebied van veiligheid, gezondheid, bruikbaarheid en milieu beschreven. Eysbrand Tekenbureau B.V. verzorgt het volledige traject van de vergunningsaanvraag en zorgt ervoor dat het ontwerp van uw project voldoet aan het Bouwbesluit.

Plan hier uw afspraak

Maak met uw architect uw eisen en wensen zichtbaar met een geschetst ontwerp!

Bekijk ons Portfolio

Op zoek naar een overzicht van ons werk?

Contact opnemen

Voor meer informatie over de werkzaamheden van ons ondernemende bedrijf kunt u contact opnemen met Eysbrand Tekenbureau B.V. op telefoonnummer 0184 686 797 of door een e-mail te sturen.