Projecten

Succesvolle projecten door gestructureerde werkwijzen!

Projecten

Eysbrand Tekenbureau B.V. heeft over de jaren heen een groot aantal projecten succesvol afgerond. In onze portfolio met voltooide projecten vindt u grote en kleine projecten voor zowel zakelijke als particuliere klanten. Alle ontwerpen voor huizen en gebouwen zijn met oog voor detail getekend. Op basis van onze bouwtekeningen zijn de projecten vervolgens gerealiseerd. Hieronder vindt u een selectie van voltooide projecten waarbij wij de bouwtekeningen hebben verzorgd.

Eysbrand Tekenbureau B.V. heeft onder meer projecten voor huizen en gebouwen ontworpen in Nieuw-Lekkerland, Alblasserdam, Krimpen aan de Lek, Molenbuurt en Kinderdijk.

Gestructureerde werkwijze

Bij Eysbrand Tekenbureau B.V. wordt elk project aangepakt volgens een gestructureerde werkwijze. Wij bespreken uw bouwplannen en wij stellen vervolgens een vrijblijvende offerte voor u op. Wanneer u hiermee akkoord bent, maken onze bouwkundig tekenaars een schetsontwerp. Bij goedkeuring van dit schetsontwerp gaan wij over op de definitieve bouwtekeningen. Eysbrand Tekenbureau B.V. verzorgt desgewenst ook begeleiding bij de uitvoering van het bouwproject. U bent ervan verzekerd dat de bouwtekeningen tot in detail worden uitgevoerd.

Vergunningen

Bij verschillende van de door ons voltooide projecten hebben wij eveneens de vergunningaanvraag verzorgd. Wanneer u een huis of gebouw wilt uitbreiden heeft u namelijk een omgevingsvergunning nodig. Uw bouwplannen moeten passen in het bestemmingsplan van de gemeente Naast deze omgevingsvergunning moet de verbouwing ook altijd voldoen aan het Bouwbesluit. In het Bouwbesluit staan technische minimumeisen op het gebied van veiligheid, gezondheid, bruikbaarheid en milieu beschreven. Eysbrand Tekenbureau B.V. werkt volgens de WABO-werkwijze en de vereisten van het Bouwbesluit.

Professioneel technisch tekenbureau

De bouwkundig tekenaars van Eysbrand Tekenbureau B.V. beschikken over uitgebreide ervaring en en alle benodigde kwalificaties om de bouwtekeningen van uw grote en kleine projecten te verzorgen. Wij maken uitsluitend gebruik van geavanceerde tekenapparatuur. Elk project wordt in een 3D-tekenprogramma ontworpen. Voor het inmeten van het te tekenen project bent u bij ons eveneens aan het juiste adres. Al het tekenwerk wordt elektronisch aangeleverd.

Plan hier uw afspraak

Maak met uw architect uw eisen en wensen zichtbaar met een geschetst ontwerp!

Meer informatie

Wilt u graag meer informatie over onze ontwerp werkzaamheden? Neem dan contact op met Eysbrand Tekenbureau B.V.. Wij zijn bereikbaar op  telefoonnummer 0184 686 797 of door een e-mail te sturen.