Tekenbureau Lek

Eysbrand Tekenbureau B.V.

Diensten Tekenbureau Lek

Tekenbureau Lek, genaamd Eysbrand Tekenbureau B.V., is een klein en flexibel tekenbureau dat in 2002 is opgericht in Nieuw-Lekkerland en zich richt op bouwkundige tekenwerkzaamheden. Tekenbureau Lek beschikt over uitgebreide kennis en ervaring op alle gebieden van bouwprocessen, waaronder dakkapellen, dakopbouw, aanbouwen, garages, verbouwingen en nieuwbouw van woningen en bedrijfspanden. De bouwkundig tekenaars van Tekenbureau Lek vervaardigen schetsplantekeningen, bouwaanvraagtekeningen en werktekeningen met oog voor detail en nauwkeurigheid.

Nauwkeurigheid Tekenbureau Lek

Bij Tekenbureau Lek is nauwkeurigheid van het grootste belang. Tekenbureau Lek biedt een breed scala aan tekenwerkzaamheden en gaat altijd eerst met de klant om tafel om diens wensen te bespreken. Op die manier kunnen de tekeningen voldoen aan alle bouwkundige en wettelijke eisen. Tekenbureau Lek werkt met gespecialiseerde software om te zorgen voor nauwkeurige en gedetailleerde bouwtekeningen. Op die manier worden vertragingen, extra kosten en zelfs onveilige situaties op de bouwplaats voorkomen.

Werkwijze Tekenbureau Lek

De werkwijze van Tekenbureau Lek is gebaseerd op uitgebreide ervaring en het beschikken over alle benodigde kwalificaties. Tekenbureau Lek maakt gebruik van geavanceerde tekenapparatuur en tekent alle projecten in een 3D-tekenprogramma dat speciaal is ontworpen voor bouwprojecten. Klanten kunnen bij Tekenbureau Lek terecht voor het inmeten van het te tekenen bouwproject. Al het tekenwerk wordt elektronisch aan de klant geleverd.

Duidelijkheid en begeleiding
Tekenbureau Lek biedt ook begeleiding bij de uitvoering van het bouwproject om ervoor te zorgen dat de bouwtekeningen tot in de kleinste details worden opgevolgd. De klant ontvangt altijd duidelijkheid over de prijs en in de offerte wordt duidelijk aangegeven wat de voor gecalculeerde kosten zijn, zodat de klant niet voor verrassingen komt te staan.

Als klanten op zoek zijn naar een tekenbureau in Lek en omgeving, dan kunnen zij bij Tekenbureau Lek terecht voor bouwkundige tekenwerkzaamheden. Tekenbureau Lek beschikt over uitgebreide ervaring en alle benodigde kwalificaties om bouwprojecten tot in de kleinste details te verzorgen. Klanten kunnen bij ons profiteren van expertise en persoonlijke service. Neem nu contact op. 

Plan hier uw afspraak

Maak met uw architect uw eisen en wensen zichtbaar met een geschetst ontwerp!

Bekijk ons Portfolio

Op zoek naar een overzicht van ons werk?

Offerte aanvragen

Wilt u een afspraak maken met Eysbrand Tekenbureau B.V. of wilt u een offerte aanvragen voor specifiek tekenwerk? Neem dan contact op met Eysbrand Tekenbureau B.V. op telefoonnummer 0184 686 797 of door een e-mail te sturen. Wij zijn onder meer actief in Nieuw-Lekkerland, Alblasserdam, Krimpen aan de Lek, Molenbuurt en Kinderdijk.