Onze Werkwijze

Samen naar een goede tekening
 

Werkwijze

Eysbrand Tekenbureau B.V. pakt elke opdracht volgens een gestructureerde werkwijze aan. Wij gaan eerst met u rond te tafel zitten om uw bouwplannen te bespreken. Vervolgens krijgt u van ons een vrijblijvende offerte. Wanneer u akkoord gaat met deze offerte gaan onze bouwkundig tekenaars over tot het voorlopige ontwerp en bespreken wij dit met u. Na goedkeuring hiervan maken wij de definitieve bouwtekeningen op onze tekentafel. Bij een verbouwing of aanbouw zijn bouwtekeningen van groot belang voor een goed en gestructureerd bouwproces.

WABO-werkwijze

Wanneer u wilt bouwen of verbouwen krijgt u te maken met de Wet Algemene Bepalingen Omgevingsrecht (WABO): het bestemmingsplan van de gemeente. Voor veel werkzaamheden heeft u een vergunning nodig. Daarbij geldt dat te alle tijde voldaan moet worden aan het Bouwbesluit. In dit besluit staan de technische minimumeisen op het gebied van veiligheid, gezondheid, bruikbaarheid en milieu. Ons technisch tekenbureau werkt volgens de WABO-werkwijze en de vereisten van het Bouwbesluit. Wij zijn u graag van dienst bij de vergunningaanvraag.

1. Samen gaan wij in overleg!

 
h

2. Akkoord met de offerte?

 

3. Wij maken een voorlopig ontwerp voor u

 
k

4. Definitieve professionele bouwtekeningen!

 

Plan hier uw afspraak

Maak met uw architect uw eisen en wensen zichtbaar met een geschetst ontwerp!

Bekijk ons Portfolio

Op zoek naar een overzicht van ons werk?

Technisch tekenbureau

Onze bouwkundig tekenaars hebben uitgebreide ervaring en beschikken over alle benodigde kwalificaties. Bij Eysbrand Tekenbureau B.V. maken wij gebruik van de meest geavanceerde tekenapparatuur. Wij tekenen alle projecten in een 3D-tekenprogramma dat speciaal is ontworpen voor bouwprojecten. U kunt eveneens bij ons terecht voor het inmeten van het te tekenen bouwproject. U krijgt al het tekenwerk electronisch aangeleverd.

Begeleiden uitvoering

Eysbrand Rozendaal Tekenbureau verzorgt ook begeleiding bij de uitvoering van het bouwproject. Wij bieden ondersteuning om ervoor te zorgen dat de bouwtekeningen tot in de kleinste details worden opgevolgd. Bij Eysbrand Rozendaal Tekenbureau heeft u altijd duidelijkheid over de prijs. In onze offerte geven wij duidelijk aan wat de voorgecalculeerde kosten zijn. Zo komt u niet voor verrassingen te staan.

Afspraak maken

Wilt u graag gebruik maken van onze diensten als technisch tekenbureau? Of heeft u vragen over de WABO-werkwijze of de werkzaamheden van onze bouwkundig tekenaars?

Neem dan contact op met Eysbrand Tekenbureau B.V. op telefoonnummer 0184 686 797 of door een e-mail te sturen. Wij staan u graag te woord. Eysbrand Rozendaal Tekenbureau is onder meer actief in Nieuw-Lekkerland en de regio randstad.